Alimentaire Geïnduceerde Aandoening

Wat is een Alimentaire Geïnduceerde Aandoening?

Een Alimentaire Geïnduceerde Aandoening betekent ziek door voeding zijn.

Het eten en drinken van incompatibele voedingsstoffen of smeren van incompatibele stoffen  op de huid of inademen dat kan kortdurende klachten en manifestatie veroorzaken.
Maar uiteindelijk zal de opgehoopte incompatibele voedingsstoffen tot aandoeningen, klachten en syndromen gaan leiden.
We noemen die aandoeningen daarom Alimentaire Geïnduceerde Aandoeningen, afgekort tot AGA.

interne dibetes millitus

 

Welke aandoeningen zijn Alimentair Geïnduceerd?

Alimentaire Geïnduceerde Aandoeningen betreffen een scala aan aandoeningen, syndromen, klachten en phenomena*1), in alle disciplines van het ziekenhuis.
Het is inmiddels een lange lange lijst, te veel om hier weer te geven.

Van huidziekten (zoals eczeem, psoriasis, rosacea, schimmels op de huid en schimmelnagels) tot auto-immuunziekten (zoals Diabetes Mellitus type 1 en 2, RA, Hashimoto, Graves) en van neurologische aandoeningen zoals hoofdpijn, migraine tot Trigemius Neuralgie tot psychische aandoeningen (van af en toe somber zijn tot ernstige depressiviteit, (faal) angsten, nervositeit, stress-gevoleig zijn maar ook psychiatrische aandoeningen (Psychoses, Schizofrenie, automutilatie, Borderline) en Autistisch Spectrum, ADHD, ADD en zelfs ook alle vormen van verslavingen.

Van oorklachten (zoals doofheid, tinnitus, overgevoelig zijn voor geluid (hypercusis) en evenwichtsstoornissen (vertigo) en Ziekte van Ménière) tot veel vormen van oogaandoeningen zoals grauwe staar (cataract) en verhoogde Intra-Oculaire Druk (IOD) leidend tot groene staar (glaucoom), maar ook Keratoconus, Macula Degeneratie (natte en droge vorm), Conjunctivitis, Blepheritis, Uveitis en Pan-Uveitis.

Echter ook Multiple Sclerose (MS), Alzheimer en Parkinson.
Bijzonder te vermelden is dat we ook zeer hoopvolle resultaten bij Amyotrophic Lateraal Sclerose (ALS) hebben behaald, onze eerste ALS patiënten hebben we ruim 14 jaar geleden behandeld en sindsdien gaat het hen goed en hebben ze nimmer een terugval gehad. Hun eigen artsen blijven zich verbazen.
Ongelofelijk maar waar allemaal veroorzaakt door incompatibele voeding!

 

*1) phenomena betekent dat je last hebt van bepaalde vreemde niet te verklaren verschijnselen, zoals aura´s zien of onverklaarbare sensaties .

 

Welke voedingsmiddelen een Alimentaire Geïnduceerde Aandoening kan veroorzaken, dat is voor een ieder uniek. Ieder van ons is uniek, want ieders DNA is uniek.
Dat maakt dat iedereen andere incompatibiliteiten erft en andere enzym-recepturen mist op het DNA.
Zó kan de één ziek worden van de sinaasappel of de bloemkool en de ander juist van kippenei eiwit (dus ook van vaccinaties op basis van kippeneiwit) of van olijfolie of zonnebloemolie.

Is dit nieuwe geneeskunde? Nee zeker niet, want Hippocrates stelde het al ruim 2400 jaar geleden, quote:
” laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”, unquote

 ¨ Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding¨

 

Hoe ontstaat een Alimentaire Geïnduceerde Aandoening (AGA)?

Alles wat we eten en drinken moet eerst ´geknipt´worden, dit knippen doen we met spijsverteringsenzymen.
Spijsverteringsenzymen maken we voor een belangrijk deel zelf in de alvleesklier (pancreas) maar sommige enzymen worden gemaakt in de dunnedarm in samenwerking met goede darmbacteriën.
Wanneer we een of meer enzymen niet kunnen aanmaken dan hebben we een probleem met zo een voedingsstof, want deze voedingsstof kan dan niet geknipt worden en wordt dan niet verteerd.
Zo een een niet te knippen voedingsstof noemen we een – incompatibele – stof.
Je bent ziek van een incompatibiliteit. 

Incompatibel betekent letterlijk  – dit past niet bij je– en dat is ook zo.

Om een spijsverteringsenzym te kunnen aanmaken, moet je van je ouders en voorouders de receptuur geërfd hebben, deze receptuur krijg je als het goed gaat op je DNA bij de geboorte mee.

Heb je zo een receptuur niet meegekregen op je DNA bij de geboorte dan kun je zo een spijsverteringsenzym dus nooit aanmaken en zo krijg je een verteringsprobleem van zo een incompatibele stof.
We spreken dan van een enzym deficiëntie. Je krijgt dan last van maag- en darmklachten zoals hikken, boeren en zuurbranden, dit zijn Niet-Systemische klachten.

Een bekend voorbeeld van een enzym-deficiëntie is lactase-deficiëntie,  op je DNA heb je dan geen receptuur om het enzym lactase aan te maken van je voorouders meegekregen. Dan kun je dus niet het enzym lactase aanmaken. Dan kun je het melkeiwit lactose niet knippen en dan krijg je in eerste instantie Niet-Systemische klachten.

Alleen mensen van het Kaukasische Ras hebben deels zo een receptuur voor het maken van lactase op hun DNA meegekregen, zo heeft dr. Ilja Iljitsj Metsjnikov (hij leefde van 1845 tot 1916) ontdekt. Hij was een Russische microbioloog, natuurwetenschapper en won voor zijn ontdekking de fameuze Nobelprijs voor Fysiologie en Geneeskunde in 1908.   En zo een prijs win je niet zo maar, maar toch doen we helaas met zijn kennis niets.
Hij ontdekte dat alle
 andere Rassen zo een receptuur niet op hun DNA van hun voorouders hebben meegekregen, zij kunnen daarom geen melkproducten verdragen. Maar waar staat dat op melkproducten?

Lactose is een eiwitsuiker en deze zit in melk van dieren.
De lactose-keten in de koemelk is langer dan die van een kameel. Daarom kan kameelmelk soms iets helpen bij Niet-Systemische klachten.

Maar het kan ook zijn dat je onvoldoende ´bouwstenen´ uit je voeding kunt halen en dan een bepaald spijsverteringsenzym niet kan opbouwen.
Dit kan komen omdat je niet voldoende gevarieerd eet en zo enzym te korten krijgt.
Ook dan krijg je last van Niet-Systemische klachten.

Wanneer je via voeding of met zeep, shampoo en crèmes in contact komt met zo een incompatibele *2) stof dan zal dit eerst tot acute maar wel tijdelijke Niet-Systemische klachten leiden.
Bij Niet-Systemische klachten is het immuunsysteem nog niet volledig betrokken.

Niet-Systemische klachten zijn klachten zoals: boeren, hikken, zuurbranden, steengevoel in de maag, misselijkheid, braken.
Daarbij kan het ook klachten van de huid geven zoals allergie, roodheid, jeuk of bultjes, dit zijn allergische reacties die direct gemedieerd zijn via GALT, MALT en BALT systeem.

Echter wanneer het contact met zulke incompatibele stoffen in grote hoeveelheden of langdurig blijft voortduren dan ontstaat er een ernstige ophoping van incompatibele*2) voedingsstoffen in de dunne darm en dat leidt tot Lekkende darm Syndroom (Leaky Gut Syndrome), de incompatibele voedingsstoffen lekken het lichaam in. Dan activeert het immuunsysteem een cascade (domino-effect) aan immunologische- en ontstekingsreacties (inflammatoire reacties).  Dan is er sprake van Systemische aandoeningen en klachten.

*2) een incompatibele stof is een stof waarop je immuunsysteem reageert. Een incompatibele stof kun je rechtstreeks van je moeder, je vader of je grootouders en voorouders erven maar ook zelf in de loop van je leven ontwikkelen.

Bij Systemische aandoeningen en klachten is het immuunsysteem wel al helemaal betrokken, en deze klachten zijn permanent en we spreken dan van een chronische aandoening.

 

 

                                  Complement cascade; de immunologische route van hoe je ziek door voeding wordt

 

 

Voor welke Alimentaire Geïnduceerde Aandoening u aanleg heeft, dat is op uw DNA vastgelegd.

Op ons DNA is ook precies vastgelegd waar specifieke incompatibele voedingsstoffen moeten worden opgeborgen in het lichaam of in het hoofd. Dat voert het immuunsysteem dan ook consequent zo uit. En zo leidt dat op die locatie tot de gerelateerde aandoening.  We zien AGA aandoeningen daarom in alle disciplines van het ziekenhuis.

Staat op je DNA beschreven dat je een bepaalde incompatibele voedingsstof moet opbergen in je gewrichten dan krijg je daar klachten van. Zo ontstaat er een versnelde degeneratie van het kraakbeen en synoviale vloeistof (zeg maar smeermiddel van het gewricht) in de knie en zo krijg je artrose of een acute ontsteking in de knie, dus artritis, dat noemen we gonartritis.

Staat op je DNA beschreven dat je een bepaalde incompatibele voedingsstof moet opbergen in de Substantia Nigra in de hersenen, dan raakt de locatie waar dopamine wordt gemaakt ernstig overprikkeld en gaan de dopamine cellen ´slapen´ (ze zijn dormant zeggen we dan), zo ontwikkel je Parkinson.

Echter zo ontdekte Het Medisynx Onderzoeksteam elk proces is reversibel, dus elk degeneratie proces is altijd omkeerbaar. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws.

Wanneer we middels de specifieke Medisynx acupunctuur deze afvalstoffen daarvandaan gaan afvoeren dan maken we u ‘schoon’ en wanneer u daarna geen incompatibele voedingsstoffen meer inneemt of niet meer mee in contact komt dan is er ook niets meer om op te bergen en zo blijft u schoon, en zo dan gezond door de juiste compatibele voeding.

Heel bijzonder, dat elk degeneratie proces en ontstekingsproces dus volledig omkeerbaar (reversibel) is.
We zijn gemaakt om te regenereren!
Iedere cel wordt vervangen, de ene cel wordt na 120 uren al vervangen en de andere cel na 120 dagen.
We worden dus in feite elke 3 maanden vernieuwd, mits we geen incompatibele stoffen binnen krijgen.
En wie altijd compatibel eet, drinkt en smeert, die regenereert sneller dan hij/zij degenereert, dus dan vernieuw je alle cellen en weefsels altijd keurig op tijd, je blijft gezond, fit en energiek en op het juiste gewicht.

Inderdaad zo gaat dat. Helaas wordt voeding als oorzaak door sommigen zelfs belachelijk gemaakt. Blijkbaar hebben zij een ander belang……

De locatie waar incompatibele voedingsstoffen moeten worden opbergen
dat is al voor de geboorte vastgelegd op je DNA;

Dit is de reden dat bepaalde aandoeningen zoals astma en eczeem in een familie vaker voorkomen

 

Welke voedingsstoffen zijn incompatibel?

Het zal u verbazen maar incompatibele stoffen dat kan echt van alles zijn,  van de sinaasappel tot ananas, van de zwarte peper tot basilicum, en van tomaat tot broccoli.
Ieder van ons is uniek, dus wat gezond is voor een ieder is daarom ook net zo uniek, –dé gezonde voeding- die bestaat dus niet.

Na meer dan 3 miljoen geteste patiënten weten we dat bepaalde voedingsstoffen veel vaker incompatibel zijn dan anderen.
Zo zien we de meeste incompatibiliteitsreacties bij groenten (tomaat, worteltjes en boerenkool), slasoorten (rucola, ijsbergsla en witlof), vruchten (ananas, kiwi en sinaasappel), kruiden en specerijen (zwarte peper, kurkuma, koriander, bieslook, peterselie en basilicum).  Maar juist zelden of nooit op vlees. Verrassend?

We worden vaak op het verkeerde been gezet, wanneer er een artikel gepubliceerd wordt, waarin staat dat een bepaald voedingsmiddel zeer gezond zou zijn.
Vaak spreken ze zelfs van Superfoods of Slow Food, maar allemaal voor commercieel gewin.

Allemaal mogelijk omdat bijna al het wetenschappelijk onderzoek door een industrie is gefinancierd, er spelen daarom ook grote belangen en daarom zijn deze onderzoekers niet onafhankelijk, immers wiens brood men eet diens woord men spreekt.

De burger heeft daardoor weinig tot geen geloof meer in de wetenschap, dit is een kwalijke zaak.
Wetenschap moet juist voor de burgers zijn, opdat we morgen meer weten dan vandaag!
Wij doen ons wetenschappelijk onderzoek daarom helemaal alleen voor u.