TOPSPORT

Topsport vraagt het uiterste van je lichaam maar vooral ook van je hoofd want je moet als topsporter mentaal wel heel sterk zijn.
De spanning van kwalificaties en wedstrijden, je focus houden tijdens trainingen, goed omgaan met teleurstellingen en tegenslagen en de psychische ´oorlogsvoering´ van tegenstanders, daar moet je wel mentaal sterk voor zijn.
Een topprestatie is daarom alleen mogelijk wanneer je homeostase perfect is en dat kun je bereiken door een dieet van compatibele voeding op basis van de Medisynx Methode.
Immers we zijn allemaal uniek, dus ook ons DNA, ons enzymprogramma en vooral ook ons immuunsysteem is net zo uniek.
Wat gezonde voeding is voor de een kan dan ook heel ongezonde voeding zijn voor de ander.
En de beste voeding is meer dan alleen een berekening van eiwitten, vetten en koolhydraten met een schep vitamines.
Een algemeen dieet kan daarom dan ook nooit effectief zijn.

Incompatibele voeding leidt eerst tot milde kortdurende klachten maar na enige tijd zal het tot chronische klachten, blessures en zelfs aandoeningen gaan leiden.
De topsporter is steeds vaker en langer geblesseerd, trainen gaat dan niet meer.
Incompatibele voeding leidt dus ook tot mentale klachten, je gaat je steeds meer zorgen maken, piekeren, langer wakker liggen en wordt steeds somberder.
Niemand die je dan uitlegt dat je mentale toestand veroorzaakt wordt door je voeding, dus door incompatibele voeding.
Wij weten dat allang en kunnen dat volledig verklaren, want wij zien die gevolgen van incompatibele voeding al jarenlang bij onze patiënten.
Maar het goede nieuws is we zien hen ook net zo snel weer vooruit gaan wanneer we hen op een uitgebalanceerd dieet van compatibele voeding hebben ingesteld. Zo simpel kan het zijn.

Wij hebben al vele topsporters wereldwijd naar topprestaties en zelfs vaak goud kunnen helpen, maar zij houden dat stil, want hun concurrentie kijkt mee.
Dat is natuurlijk wel zo logisch, maar wij willen je dit bijzondere nieuws niet onthouden en ook jou naar de top begeleiden.

Wil jij ook naar de top? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij jou ook naar een topconditie zodat je klaar bent voor een topprestatie.
We hebben alleen maar een klein beetje bloed nodig en met de uitslag van de Medisynx BASIS Plus Test stellen we je in op een individueel dieet van compatibele voeding.